• 06 21968619
  • info@dmdrogistonline.nl
  • ZEER LAGE PRIJZEN
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • WIJ VERSTUREN OOK NAAR BELGIË
  • 06 21968619
  • info@dmdrogistonline.nl
  • ZEER LAGE PRIJZEN
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • WIJ VERSTUREN OOK NAAR BELGIË

Baard Trimmer - Baard spullen - Baard

baard olie - mijn baard - baard trimmen - baard model

Baardverzorging: producten en tips voor een verzorgde baard De huidige man van de wereld draagt ​​een baard: of het nu een coole driedaagse baard is of een casual volle baard, baarden zijn nu meer dan alleen een modetrend. Er is echter één voorwaarde: de baard moet goed gekapd en verzorgd zijn. Hiervoor zijn de juiste baardverzorgingsproducten.

Was, verzorg en style uw baard zorgvuldig met een baardverzorging die is aangepast aan uw haarstructuur en baardkapsel. Hier leest u wat belangrijk is en hoe u uw baardproducten kunt vinden in onze baardverzorgingswinkel.

Waarom speciale baardverzorging?

Het verzorgen van je baard begint met wassen. Velen geloven dat het voldoende is om hun gebruikelijke haarshampoo voor de baard te gebruiken. Dit kan echter een vergissing zijn. Baardhaar is gevoeliger dan hoofdhaar, de huid van het gezicht is gevoeliger dan de hoofdhuid. Daarom is het niet aan te raden om uw gezichtshaarstylingproducten te gebruiken.

Baardverzorging is precies afgestemd op de behoeften van gezichtshaar. Het is zachter voor de huid en geeft het baardhaar het nodige vocht. Zo blijft je baard soepel over elke lengte.

Tip: Je baardshampoo kan ook worden gebruikt om je haar te wassen. Zeker bij heel droog, gevoelig haar is de shampoo met extra verzorgende ingrediënten goed voor je haar.

Baardverzorgingsproducten mogen pas worden gebruikt als uw baard een bepaalde lengte heeft bereikt. Zodat het mooi en verzorgd kan groeien en het haar niet afbreekt, gebruik je de verzorgingsproducten op een baard van slechts enkele millimeters. L´Oreal biedt bijvoorbeeld extra zorg voor driedaagse baarden.

Wassen, verzorgen, stylen: de drie stappen naar een perfect verzorgde baard

Na het wassen van de baard volgt de verzorging. U vindt er tal van baardverzorgingsproducten die zijn afgestemd op verschillende huid- en haartypes:

Verzorgende gel

Baard balsem

Baard zeep

Was schuim

Baard olie

Baard crème

Baard tonic

Baard wax

En dit is hoe uw dagelijkse schoonheidsroutine voor uw perfect verzorgde baard eruit kan zien:

Was de baard met een baardshampoo, wasschuim of baardzeep. Wash-foam is bijzonder mild en ook geschikt voor de gevoelige gezichtshuid. Een baardzeep is meer geschikt voor een robuuste huid.

Geef je baard een portie baardolie. Het beschermt haar en huid tegen uitdroging en verzorgt je baard, bijvoorbeeld met jojoba-, argan- en amandelolie.

U kunt ook een baardverzorgingsgel gebruiken. Met zijn lichte textuur is dit bijzonder geschikt voor de vette huid die vatbaar is voor puistjes.

Gebruik als afwerking een baardcrème die zorgt voor een gladde glans en je baard voorziet van hoogwaardige voedingsstoffen. Als je pas onlangs bent begonnen met het laten groeien van je baard, voorkomt de crème vervelende jeuk. Baardwax brengt hardnekkige baarden in vorm en laat ze mooi glanzen. Wax is ook ideaal om snorren een subtiele glans te geven.

Hoe u uw baard in vorm kunt krijgen

Met de juiste baardverzorging is trendy styling kinderspel. Gladde, goed verzorgde baarden zijn veel gemakkelijker in de gewenste vorm te brengen.

Belangrijk: trim je baard regelmatig, ook als deze zich nog in de groeifase bevindt. Met een beetje ervaring kun je zelf een handje helpen met een baardtrimmer. Stel uzelf anders in de bekwame handen van een kapper of kapper die gespecialiseerd is in baardverzorging en -styling.

Na het trimmen volgt de styling - en dit kan alleen worden bereikt met een goed getrimde baard. Als je een weelderige volle baard wilt, is trimmen en onderhouden zelfs verplicht: alleen een soepele baard groeit ongehinderd en zonder dat er al te veel haar afbreekt.

En zo kun je je baard trimmen:

Was je baard met een baardshampoo.

Kam het voorzichtig, idealiter met een speciale baardkam.

Stel je (elektrische) baardtrimmer in op de gewenste lengte of selecteer het geschikte scheerhoofd.

Begin met de bakkebaarden, werk je een weg naar de snor en tenslotte de wang.

Kam je baard nogmaals om het resultaat te controleren.

Herhaal de procedure als de baard nog te lang is.

Wist u? Een baardhaar groeit ongeveer 0,4 millimeter per dag. In een jaar dat u niet regelmatig hoeft te trimmen, kan uw baard ongeveer 15 cm lang worden.

Snor, volle baard, driedaagse baard: dit is wat telt bij de verschillende baardkapsels

Elke baard is anders - en of je nu een stijlvolle snor, een weelderige volle baard of een nonchalante driedaagse baard hebt, is bepalend voor welke producten je kiest in de baardverzorgingswinkel.

Je kunt je snor vormgeven met een baardpommade en hem een ​​stralende glans geven. Als je meer verzorging en minder glans wilt, gebruik dan een baardwax. Deze is bijvoorbeeld verkrijgbaar bij het merk Bart Pracht.

Baard Trimmer - Baard spullen - Baard