• info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70

Balea Cashmere Feeling Haarlak 300 ml

€ 2,99

Op voorraad
Levertijd: 4-6 dag(en)

Beschrijving

Balea Cashmere Feeling Haarlak 300 ml

De Balea Cashmere Feeling haarlak zorgt voor een kasjmierachtige soepelheid en een natuurlijke hold zonder residu. Je kunt je kapsel altijd in de schijnwerpers zetten en genieten van een onweerstaanbare glans voor je haar.

Waarschuwingsberichten:

Schud de bus krachtig voor elk gebruik. Dit kan voorkomen dat de klep verstopt raakt. Als het mondstuk vastzit, maak het dan schoon met warm water en droog het grondig. GEVAAR. Zeer licht ontvlambare aerosol. Houder onder druk: kan openbarsten bij verhitting. Verwijderd houden van warmte, hete oppervlakken, vonken, open vuur en andere ontstekingsbronnen. Niet roken. Niet op open vuur of andere ontstekingsbronnen spuiten. Ook na gebruik niet doorboren of verbranden. Beschermen tegen direct zonlicht. Niet blootstellen aan temperaturen boven 50 ° C / 122 ° F. Buiten bereik van kinderen bewaren. Aërosol niet inademen. Vorming van explosieve mengsels mogelijk zonder voldoende ventilatie. Gebruik alleen in overeenstemming met het beoogde doel. Gooi alleen lege blikken in de prullenbak. Niet in de ogen sprayen en niet gebruiken op een beschadigde of geïrriteerde huid.

Ingrediënten:

ALCOHOL DENATE, BUTAAN, PROPAAN, DIMETHYLETHER, OCTYL ACRYLAMIDE / ACRYLATEN / BUTYLAMINOETHYL, METHACRYLAAT COPOLYMER, AQUA, AM INOMETHYL PROPANOL, PANERSEA GRATISSIMA OLIE, BENZYL PROPANOL BENZ, PELOOL