• 06 82564631
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • 06 82564631
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70
Lenor DeLuxe Wasparfum Wasverzachter 900 ml

Lenor DeLuxe Wasparfum Wasverzachter 900 ml

€ 11,95

Niet op voorraad
Levertijd: 4-6 dag(en)

Beschrijving

Lenor DeLuxe Wasparfum Wasverzachter 900 ml


Lenor wasverzachter parfum Deluxe Deluxe Charm 36 WL: Lenor Perfume Deluxe is de nieuwe lijn van Lenor. De premie wasverzachter met verleidelijke en langdurige geuren is speciaal ontworpen om te benadrukken de persoonlijke magnetisme en sensualiteit van ieder van ons. De variant Charm enthousiast de zintuigen met een charmante geur combineren verfrissende noten van eucalyptus met een verfijnde boeket van bloemrijke patchouli - voor een verkwikkende, verleidelijk en langdurige smaak die de betoverende eerste momenten van een nieuwe liefde weerspiegelt.


Waarschuwingen:

Vloeibare wasverzachters kunnen de ontvlambaarheid van textiel vergroten. Hogere doses dan aanbevolen kunnen dit effect versterken. Gebruik dit product niet voor: - Nachtkleding voor kinderen of kleding die als vlamvertragend is bestempeld, aangezien de bescherming tegen ontvlambaarheid kan worden verminderd. - Kleding gemaakt van bijzonder zacht textiel (zoals fleece, velours, chenille en badstof). Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Bevat tetramethylacetyloctahydronaftalenen, isoeugenol, hexylkaneel. Kan allergische reacties veroorzaken.


Gevaarwaarschuwingen:

Bevat Tetramethyl Acetyloctahydronaphthalenes, Benzisothiazolinone, Isoeugenol, Hexyl Cinnamal Kan een allergische reactie veroorzaken. Schadelijk voor in het water levende organismen, met langdurige werking. Inhoud / container alleen volledig leegmaken volgens de respectievelijke lokale voorschriften van Verzamel / afvoer van recyclebaar materiaal.


Ingrediënten:

5-15% Kationische Tenside, Duftstoffe, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Salicylaat, Citronellol, Coumarin, Eugenol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool