• info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70

Mivolis Mariendistel 40 kapseln

€ 5,49

Niet op voorraad
Levertijd: 4-6 dag(en)

Beschrijving

Mivolis Mariendistel kapseln

  • Om de functie van het lever-galblaassysteem te stimuleren en zo de spijsvertering te ondersteunen
  • Werkzame stof: 200 mg droog extract van mariadistelvruchten
  • Kruidenmedicijn

Het lever-galblaassysteem is een centraal onderdeel van het spijsverteringsstelsel en de functionaliteit ervan is een belangrijke voorwaarde voor een vlotte spijsvertering.

De lever speelt ook een belangrijke rol als metabolisch orgaan.

Stoffen uit de darm komen via het bloed in de lever en worden daar gebruikt, opgeslagen, omgezet of afgebroken.

Dit omvat enerzijds voedingsstoffen en anderzijds alcohol, drugs of milieutoxines.


Mivolis Mariadistel capsule ondersteunt de spijsvertering en stimuleert de functie van het lever-galblaas systeem.

Het bevat het geconcentreerde extract van Mariadistel, een plant die al in de 16e eeuw werd gebruikt als medicinale plant voor lever- en galblaasproblemen.

Het extract van mariadistelvruchten in de Mivolis-mariadistelcapsule met het ingrediënt silymarine ondersteunt de spijsvertering vanwege het positieve effect op de functie van het lever-galblaasstelsel.

Gebruiksadvies:

Volwassenen nemen tweemaal daags 1 zachte capsule met voldoende vloeistof voor de maaltijd. Bevat sorbitol en soja-eiwitten.

Waarschuwingen:

Bewaar het medicijn buiten het bereik van kinderen. Als de symptomen aanhouden of als er andere bijwerkingen optreden dan die vermeld in de bijsluiter, moet een arts of een andere gekwalificeerde persoon in de gezondheidszorg worden geraadpleegd. Lees de bijsluiter voor informatie over risico's en bijwerkingen en vraag uw arts of apotheker.

Verplichte informatie:

Actieve ingrediënten: droog extract van gedeeltelijk ontolied mariadistelvruchten (30-40: 1) Traditioneel kruidengeneesmiddel uitsluitend voor gebruik op basis van langdurig gebruik voor de volgende toepassingsgebieden: Traditioneel gebruikt ter ondersteuning van de spijsvertering door stimulering van de functie van het lever-galblaas systeem. Concentratie actief ingrediënt: 200 mg Doseringsvorm: zachte capsule Exacte productnaam: Melkdistel capsules.

Ingrediënten:

1 zachte capsule bevat: 200,00 mg droog extract van gedeeltelijk ontoliede vruchten van mariadistel (30-40: 1), extractiemiddel: ethanol 96% (V / V).