• info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND & BELGIE
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND & BELGIE
  • Btw-nummer: NL002501404B70

Mivolis Milchsäure-Kulturen Bifido-Flor Kapseln 20 St 4,6 g

€ 7,95

Op voorraad
Levertijd: 4-7 dag(en)

Beschrijving

Mivolis Melkzuurculturen Bifido-Flor Capsules 20 Stuks, 4,6 g

De darm is het grootste orgaan in ons lichaam. Het vervult de klok rond waardevolle taken voor het algemeen welzijn. Onze darmen worden bewoond door miljarden micro-organismen. Het geheel van deze verschillende bacteriën staat bekend als de darmflora. Dit kan worden beïnvloed door factoren als stress, een onevenwichtige voeding of het gebruik van antibiotica. Mivolis Melkzuurculturen Bifido-Flor bevatten levende micro-organismen die dankzij hun speciale fabricagetechnologie levend in de darmen terechtkomen. De aanwezige melkzuurculturen LA-5® en BB-12® zijn wetenschappelijk goed gedocumenteerde stammen die al vele jaren onderwerp van onderzoek zijn. De capsules zijn klein en gemakkelijk door te slikken. De gepatenteerde blikverpakking zorgt ervoor dat er tegen het einde van de houdbaarheid minimaal 1 miljard Micro-organismen zitten effectief in de capsules zonder dat het product gekoeld hoeft te worden.

Additieven:

Bevat lossingsmiddelen Bevat kleurstoffen Bevat titaandioxide Bevat magnesiumzouten van vetzuren Allergenen:

Bevat melk en melkderivaten

Bewaarinstructies:

Buiten bereik van kleine kinderen bewaren.

Beschermen tegen hitte, zonnestralen en vocht.

Gebruiksadvies:

Neem dagelijks 1 capsule met een beetje vloeistof (bijv. 1/2 glas water). Wij adviseren een innametijd van minimaal 4 weken. Na inname van antibiotica kan de dosis gedurende 1-2 weken worden verhoogd tot maximaal 6 capsules (2 capsules 3 keer per dag). De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden. Voedingssupplementen mogen niet worden gebruikt ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl.

Ingrediënten:

Exacte productnaam: Voedingssupplement met melkzuurculturen Melkzuurculturen L.acidophilus, LA-5® en Bifidobacterium, BB-12®, gelatine, glucose, scheidingsmiddel magnesiumzouten van vetzuren, kleurstof titaandioxide Let op de informatie over allergenen.