• info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND & BELGIE
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND & BELGIE
  • Btw-nummer: NL002501404B70

Dove Deospray Zink Original @, 100 ml

€ 3,67

Op voorraad
Levertijd: 4-7 dag(en)

Beschrijving

Dove Deo spray Zink Original @, 100 ml

De Dove Deodorant Spray Original met een voedend zinkcomplex biedt 48 uur bescherming en geeft je de hele dag een fris en schoon gevoel. De formule met 1/4 verzorgende crème is zacht voor de huid en maakt de tere okselhuid glad en soepel. Met het uniek verzorgende, antibacteriële zinkcomplex wordt geur verminderd en worden tegelijkertijd geurveroorzakende bacteriën bestreden.

Waarschuwingen:

WAARSCHUWINGEN: Spray vanaf een afstand van niet minder dan 15 cm. Niet gebruiken op geïrriteerde of beschadigde huid. Stop het gebruik als huidirritatie optreedt. Vermijd directe inademing. Slechts kort spuiten en in goed geventileerde ruimtes gebruiken, langdurig spuiten vermijden. Vermijd contact met de ogen en intieme delen. Gebruik uitsluitend in overeenstemming met het beoogde doel. Alleen weggooien als ze leeg zijn.

Ingrediënten:

Ingrediënten: butaan, isobutaan, propaan, C12-15 alkylbenzoaat, undecaan, zinkneodecanoaat, tridecaan, parfum, PPG-14 butylether, Helianthus annuus zaadolie, isopropylmyristaat, dilaurylthiodipropionaat, ocyldodecanol, tocoferol, alfa-Ion, tocoferol Alcohol, benzylbenzoaat, citronellol, coumarine, eugenol, geraniol, hexylcinnamal, isoeugenol, linalool.