• info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70
Mivolis Maaltijdvervanger Dieet Vitalkost Vanille 500 g

Mivolis Maaltijdvervanger Dieet Vitalkost Vanille 500 g

€ 8,97

Op voorraad
Levertijd: 4-7 dag(en)

Beschrijving

Mivolis Maaltijdvervanger Dieet Vitalkost Vanille 500 g

Mivolis Maaltijdvervanger Dieet Vitalkost Vanille een bijzondere combinatie van hoogwaardige eiwitten, honing en yoghurt, evenals belangrijke vitamines, mineralen en sporenelementen. Als onderdeel van een caloriearm dieet vervangt de Diet Vital Food Drink een volledige maaltijd en bevat slechts 202 calorieën per portie. Het vervangen van twee van de dagelijkse maaltijden als onderdeel van een caloriearm dieet door een dergelijke maaltijdvervanger draagt ​​bij aan gewichtsverlies. Tegelijkertijd voorkomen de plantaardige en dierlijke eiwitten een eiwittekort tijdens een dieet en voorzien het lichaam van alle essentiële aminozuren.

  • Voor gewichtsvermindering
  • Met belangrijke vitamines en mineralen
  • Met hoogwaardige eiwitten
  • Vanille smaak

Gebruiksaanwijzing:

Zorg ervoor dat u voldoende drinkt als u op dieet bent (2-3 liter mineraalwater, ongezoet fruit of kruidenthee). Het product is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding of een gezonde levensstijl en vervult alleen het gewenste doel in het kader van een caloriearm dieet. De verandering van uw levensstijl en de integratie van een gevarieerde en evenwichtige voeding met andere voedingsmiddelen, evenals regelmatige sportbeoefening, zijn noodzakelijk om uw gewenste gewicht op lange termijn te behouden. Verhoogde fysieke prestaties kunnen resulteren in een verhoogde behoefte aan eiwitten, die ook door eiwitbevattende voedingsmiddelen moeten worden gedekt. Wij raden u aan uw arts te raadplegen voordat u de dieetvoeding als onderdeel van een dieet gebruikt en bij gepland langdurig gebruik.

Ingrediënten:

SOJA-EIWIT ISOLAAT (47%), honing (20%), SOJOLIE (14%), ZOETE WEIPOEDER, YOGHURTPOEDER (6%), glucosestroop, kaliumfosfaten, ROOMPOEDER, calciumfosfaten, antiklontermiddel: silicium dioxide; Smaak, magnesiumhydroxide, MELKEIWIT, ascorbinezuur (vitamine C), zoetstof: steviolglycosiden; IJzerdifosfaat, nicotinamide (niacine), D-alfa-tocoferylacetaat (vitamine E), retinylacetaat (vitamine A), calcium D-pantothenaat (pantotheenzuur), zinkoxide, mangaansulfaat, cyanocobalamine (vitamine B12), pyridoxinehydrochloride (vitamine B6 ), cholecalciferol (vitamine D3), thiaminehydrochloride (vitamine B1), riboflavine (vitamine B2), natriumseleniet, pteroylmonoglutaminezuur (foliumzuur), kaliumjodide, D-biotine, kopercarbonaat, phylloquinon (vitamine K1). Kan sporen van gluten en ei bevatten.