• info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70
  • info@dmdrogistonline.nl
  • WIJ LEVEREN IN NEDERLAND
  • Btw-nummer: NL002501404B70

Taxofit vitamin D3 1900 i.e. 45 Tabletten

€ 6,45

Niet op voorraad
Levertijd: 1-3 dag(en)

Beschrijving

Taxofit vitamin D3 1900 i.e. 45 Tabletten

Voedingssupplementen zijn geen vervanging voor een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet en een gezonde levensstijl. Vitamine D3 wordt door het lichaam zelf aangemaakt door blootstelling aan de zon op de huid of het wordt via de voeding opgenomen.

De Duitse Voedingsvereniging (DGE) beveelt een adequate voorziening van vitamine D3 via de voeding aan als de hoeveelheid tijd in zonlicht onvoldoende is.

Als de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid echter niet wordt gehaald bij een onevenwichtige voeding, is een voedingssupplement met vitamine D3 een optie.

taxofit® Vitamine D3 1900 I.U. voorziet het lichaam van hooggedoseerde vitamine D3 van natuurlijke oorsprong voor botten, tanden en spieren en voor een functionerend immuunsysteem.

Voor het immuunsysteem en de botten. Hoge dosis vitamine D3.

Als depottablet zorgt voor een continue afgifte gedurende meerdere uren. Met vitamine D3 uit natuurlijke bronnen.

Ingrediënten:

Vulstoffen (calciumfosfaten, cellulose), geleermiddelen hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig vet (volledig uitgeharde palmolie), scheidingsmiddelen (mono- en diglyceriden van vetzuren, magnesiumzouten van vetzuren), vulstof polydextrose, plantaardige olie (kokos en palmpit), cholecalciferol (vitamine D3) (Titaandioxide, ijzeroxiden en ijzerhydroxiden, riboflavine).

Verbruiksaanbeveling:

Slik dagelijks 1 tablet met een beetje vloeistof bij een maaltijd.

Notitie:

De aanbevolen dagelijkse dosis mag niet worden overschreden.

Opslag:

Koel bewaren (6-25 ° C) en beschermd tegen licht. Buiten bereik van kinderen bewaren. Netto vulhoeveelheid: 45 tabletten = 7 g.